dag 1
Door: Danielle
Blijf op de hoogte en volg Danielle
01 Augustus 2006 | Zwitserland, Biel
Vandaag zijn we aangekomen in der Schweiz. Na een lange rit konden we dan eindelijk mijn kamer en werkplek voor de komende weken gaan bekijken. Hoe dichterbij we kwamen, hoe harder ik de andere kant op wilde.
Het ziekenhuis en de kamer liggen echt zeer kort bij elkaar, echt de weg over. De omgeving is ook super! Al heel wat bergen. De kamer ligt bovenop een berg en dit zorgt voor een zeer mooi uitzicht. Meteen de bossen erachter, met een hardloopparcours, kunnen we ook nog sportief wezen!
Alleen de keuken, deze heeft een eigenaardig luchtje. Het doet me denken aan de lijkenzaal op de UM. Kamer is ook supermooi, groot genoeg en alles zeer schoon. Hoeven we de komende tijd al niet veel te poetsen!
Nadat we dit alles aanschouwd hebben, zijn we Biel in gegaan. Hier hebben we heerlijk in die Altstadt gegeten. Lekker rustig op een klein pleintje. Jammer genoeg was het al snel laat en ging de reis terug omhoog naar de kamer. Dat was me wel al een dagje vol met indrukken!
02 Augustus 2006 - 13:31
Suuske:
heej Daantje,
zoals je ouders al zeggen internet is geweldig om van jouw ervaringen op te hoogte te blijven. En om zo nu en dan via msn bij te kletsen. Ik zal je hele stage volgen en hoop in de komende berichten te lezen dat het wennen emotioneel en wat betreft de taal je steeds makelijker afgaat.
liefs suuske