12.10.2006
Door: Danielle
Blijf op de hoogte en volg Danielle
15 Oktober 2006 | Zwitserland, Biel
Vandaag laatste hele dag. Alle spullen inpakken en afscheid nemen van iedereen en kado’s gekregen. Was wel even slikken moet ik zeggen..
Toen ik thuis kwam, ben ik nog maar eens even gaan rennen, het vitaparcours. Kunnen we thuis ook niet meer.
Christian zou me mijn eten meenemen, maar dat was nergens in het personalhaus te vinden. Ik dus naar de notfall. Was hij het vergeten, handig, handig!! Gelukkig toch nog wat gekregen, aangezien we met zijn 6en zouden eten. Na het eten moest ik mijn kamer poetsen en alles naar beneden dragen.. Fijn is dat dan als er allemaal mensen hebben meegegeten, kunnen ze ook allemaal helpen!
Uiteindelijk heeft Brechje mijn kamer gepoetst, geweldig!
De rest van de avond heb ik foto’s uitgewisseld. Heb er nu zo’n 2000. iemand interesse om te zien??haha
Uiteindelijk heeft Brechje mijn kamer gepoetst, geweldig!