dag 3
Door: Danielle
Blijf op de hoogte en volg Danielle
01 Augustus 2006 | Zwitserland, Biel
De eerste dag alleen, oeff wat valt dat tegen. Niets voor mij, zo alleen zitten en denk niet dat ik op deze mening nog terug ga komen. Wilde weten of ik alleen kon leven. Heb het antwoord al: praktisch wel, kan alles wel regelen maar emotioneel niet. Vind er niets aan! Maar goed gaan ons erdoor worstelen.
Gelukkig kwam ik al snel een ander meisje tegen die ook wilde gaan zwemmen in het meer. Dat was wel gezellig, maar ook heel vreemd om dan toch met deze vreemden zo om te gaan. Het water was ook lekker koel, herlijk zonnetje. Kunnen we het kleurtje tenminste een beetje behouden!
Morgen werken dus vanavond nog wat voorbereiden. Ik ben heel benieuwd. Ook naar het Duits en Frans. Morgen weten we meer!
01 Augustus 2006 - 17:29
Mam:
Leuk om op deze site jouw belevenissen te kunnen lezen. We hopen snel nog wat foto's te zien van jou en de omgeving. nog veel pelzier. Kusjes Mam. -
02 Augustus 2006 - 07:22
Pap:
Hallo danielle,
Zeer leuke site.(Internet is toch ideaal, prachtig )
Ben blij dat we jou ook zo kunnen volgen en hoop inderdaad dat je nog tijd vindt om deze site te blijven bijwerken.
Succes
Liefs en kusjes Pap
02 Augustus 2006 - 16:11
Sylvia:
Hoi Danielle,
Hier een klein berichtje van huize Korsten.We zijn hartstikke trots op je dat je deze stage doet. Ik kan me heel goed voorstellen dat je het daar in je uppie moeilijk hebt, zeker als jij alleen op je kamer zit. Maar ben er ook wel bijna zeker van dat je je er wel doorheen slaat. Vrienden heb je al gemaakt, dat is voor de thuisblijvers heel prettig om te weten. Heel veel succes met je stage!! We houden je website in de gaten hoor, dus vergeet niet af en toe te schrijven, want we zijn reuze nieuwschierig.
Dikke poen Sylvia -
02 Augustus 2006 - 16:44
Jose Nelissen.:
Hoi Danielle,
Knap van je dat je deze keuze hebt gemaakt.Je ondernemingslust en je durf slaat je er wel doorheen, zeker weten .Prachtige omgeving waar je nu woont.We houden je site bij,en zijn benieuwd naar je volgende nieuws. Veel succes en sterkte. Dat luk je wel hoor jou kennend,succes. Dikke poen en groeten van ons. Jose en John Nelissen. -
03 Augustus 2006 - 09:05
Je Zusje:
Hey grote zus!
een leuke site, met leuke foto's waarop we kunnen volgen wat jij daar allemaal uitspookt :P Met de foto's die ik van Francois heb ontvangen, kan ik wel beetje een voorstel maken hoe het daar is :)
winkelse vandaag in de H&M (dat ging je doen, toch ?) Nouja ;) veel plezier nog daar,en succes!
Kusjes je kleine zusje. -
05 Augustus 2006 - 17:50
Christian:
Hoi Danielle; Leuke site, ik ben benieuwd met wat voor verhalen je ons nog gaat verrassen! Veel plezier en tot snel
gr Christian -
06 Augustus 2006 - 19:20
Monique En John:
Ha die Daniëlle!
Nadat wij wat foto's van de omgeving hebben bekeken, zijn wij het erover eens dat je geweldig boft om in die prachtige omgeving stage te kunnen lopen. Geniet ervan. We hopen dat het werk je goed bevalt.
Voor dat je het weet zit je weer in us Mestreech.
Toi Toi Toi en kusjes. -
06 Augustus 2006 - 20:16
Frnzls:
Hey leeveke!!! Du maags wel gèt mie schrieve huur! Ut bleif ut bitsje leeg! Net zoe leeg en rustig es beij miech toes... :(
Dus: Danielleke waar ben jij nu?
Hiele dikke poen en tot eind augustus!!! -
07 Augustus 2006 - 11:00
John Nelissen:
Hallo Hallo.
Gruss Gott (weet niet of het goed geschreven, want Zwitsers is niet mijn sterkste kant, naar ik vernomen heb spreek jij dat vlekkeloos)
Daniellekke waar ben je, na 3 dagen was Danielleke al schijnbaar foetsie uit Zwitserland. Wij ieder dag naar nieuws (goed of minder goed uikijken). Maar niks hoor, schijnbaar in een gat van de Zwitserse gatenkaas gevallen of je lig te luieren aan een prachtig Bergmeer denkend hoe fijn het in Maastricht is. Maar we zullen maar denken geen nieuws is goed nieuws, maar toch.
Mocht je in verband met je drukke werkzaamheden dit toch lezen, weet dan dat je een dikke Poen XXX en knuffel krijg van Jose en John