dag 7 - Reisverslag uit Biel, Zwitserland van Danielle Berghmans - WaarBenJij.nu dag 7 - Reisverslag uit Biel, Zwitserland van Danielle Berghmans - WaarBenJij.nu

dag 7

Door: Danielle

Blijf op de hoogte en volg Danielle

07 Augustus 2006 | Zwitserland, Biel

Weer gewerkt vandaag. Was ietsie leuker, maar sta nog niet te springen. Laten we maar zo denken; al weer een dagje om! En als de avonden maar leuk zijn, toch?? Ik begin nu wel mijn eigen patiënten te krijgen, dit is wel leuker, omdat je nu zelf iets kunt doen en je taal kunt gaan testen! Het punt in het team alleen is dat je je gewoon een vreemde eend in de bijt voelt. Andere mensen die nog na mij begonnen zijn, horen er meer bij dan ik en dat is wel lastig.
De avond was iig wel weer leuk. Ben met de meiden gaan eten in een Rotihuis. Allemaal Indisch, maar dan eet je wel eens wat anders dan je vaste salade of entrecootje! Van te voren nog ff geshopt, er is uitverkoop hier, en dan zijn de prijzen nog lager dan in Nederland. Zelfs zonder de aanbiedingen liggen de gemiddelde prijzen van kleding iets lager dan in Nederland. Alleen de H&M was nog niet goed aangeprijsd. Moet ik nog een keer terug, wat jammer nou!!haha! Morgen laatste dagje voor het weekend!