dag10
Door: Danielle
Blijf op de hoogte en volg Danielle
10 Augustus 2006 | Zwitserland, Bern
Vanochtend was het weer in Thessin niet veel beter dan in Biel, jammergenoeg. Maar goed het geplande rodelen kon zo dus niet doorgaan. Vandaar dat we via een bergpas naar St. Moritz gereden zijn. Het St.Tropez van de Zwitserland en de wintersport. Dit was ook wel duidelijk te zien. De winkels waren dicht, maar alleen de dure merken lagen hier met belachelijk hoge prijzen. Ook de straten waren heel netjes en zagen er luxueus uit. Helaas was het hier nog kouder, zo’n 10 graden. Het was mogelijk om met een treintje de berg omhoog te gaan, maar aangezien onze kleding daar niet geschikt voor was hebben we dit maar niet gedaan. Wel hebben we lekker op een terrasje gezeten, onder fleecedekens. Dat was wel heerlijk!
Niet veel later zijn we terug gegaan, weer over een bergpas: echt zeer mooi als je je boven bent en het gevoel hebt dat je in een vulkanisch gebergte rondrijdt.
Daarna begon de verdere terugreis naar Biel. Via je autoweg waren we iets sneller, zo’n 2 uur! Na nog wat naverteld te hebben bij een glaasje wijn, was het weekend al weer om!
11 Augustus 2006 - 19:40
Suus En Pucky:
heej dani,
Mooi he st. moritz (onze vakantie vorig jaar) toen was het er gelukkig veel beter weer kun je nagaan dat vrienden van ons er nu twee weken kamperen!!zeg maar rustig craperen. Ben benieuwd naar meer foto's van al het moois dat je allemaal ziet. Veel groetjes van
suuske en Pucky -
14 Augustus 2006 - 00:52
Tim:
heey zus! ;) heeft even geduurd maar heb net eens alles bij gelezen over wat je al allemaal hebt meegemaakt daar, dat is al heel wat! (al lig je ondertussen wel al weer een paar dagen achter! :@)
Ik heb ook de foto's eens bekeken en het ziet er idd erg mooi uit, ook je kamer.
Ik ben sinds zaterdag terug van vakantie en kan je site nu ook vaker bekijken en lezen wat je allemaal doet, tenminste als jij deze blijft updaten. Maar ik merkt al hoe meer je daar met mensen omgaat, deste minder schrijf je naar huis.. maar das een goed teken natuurlijk ;)
Verder wens ik je nog heel veel sterkte, maar vooral ook heel veel plezier!
kus van je broertje ;)