dag 15 - Reisverslag uit Biel, Zwitserland van Danielle Berghmans - WaarBenJij.nu dag 15 - Reisverslag uit Biel, Zwitserland van Danielle Berghmans - WaarBenJij.nu

dag 15

Door: Danielle

Blijf op de hoogte en volg Danielle

14 Augustus 2006 | Zwitserland, Biel

In tegenstelling tot gister was het vandaag wel heel leuk op het werk. De chef van fysio is 15 jaar op de werk en aangezien hij een Nederlander is hebben ze bedacht om een liedje te gaan zingen in het Nederlands. Ik mocht dan een liedje uitzoeken en de muziek erbij zoeken. Het werd ‘er is iemand jarig’ waarvan wij dan ‘er heeft iemand jubileum’ van gemaakt hebben. De muziek was alleen door een kinderstemmetje ingezongen en daarom er hoog. Toen gingen we oefenen.. geweldig was dat! Eerst moest alles voorgezegd worden zodat ze de uitspraak op konden schrijven en daarna samen zeggen om het dan vervolgens samen te zingen. Vooral met hij en blij hadden ze moeite.. Maar goed na 3 kwartier zingen over een liedje van nog geen minuut, zat het er dan wel een beetje in! Ben benieuwd dinsdag!
’s Avonds had ik afgesproken om met Holger samen te eten. Dit liep bijna in de soep omdat hij nog een operatie had en ik ’s avonds naar Bern zou gaan.
In Bern was namelijk een groot straatfeest, waar op verschillende plekken in de stad podia waren, waar allerlei uiteenlopende mensen optraden. Muziek, muziek, marionet. Echt geweldige stukken, met name de marionet. Echt alles bewoog, de neus, ogen, wenkbrauwen. Bijna een levend wezen! Jammer was het alleen dan het weer ontzettend slecht weer was, echt flinke regen. Hierdoor gingen vele stukken niet door.