27.09.2006
Door: Danielle
Blijf op de hoogte en volg Danielle
06 Oktober 2006 | Zwitserland, Biel
woensdag. vandaag een onderzoek gedaan, gelukkig niet voor een toets, want ging verschrikkelijk. Gewoon verkeerde weg ingeslagen.Want bij de bespreking erna kon ik alles achter elkaar opratelen, hoe ik het ook had kunnen doen.. Maar goed leren we alleen maar van..
Daarna drietem gehad, frans en duits leren met twee collega op het terras. dat was wel gezellig moet ik zeggen. Het plan is om dit iedere week (voor mij nog 2) te doen. we zullen zien..
Daarna thuis gekomen waarna ik samen met katha en holger gegeten heb. Om vervolgens nog wat samen te drinken en te discuteren hoe katha haar kamer kon veranderen. Kan ik niet bij mezelf, dan maar ergens anders..haha!