dag 24 - Reisverslag uit Biel, Zwitserland van Danielle Berghmans - WaarBenJij.nu dag 24 - Reisverslag uit Biel, Zwitserland van Danielle Berghmans - WaarBenJij.nu

dag 24

Door: Danielle

Blijf op de hoogte en volg Danielle

28 Augustus 2006 | Zwitserland, Biel

Opruim en ‘lente’schoonmaak werd het vandaag. Tja, moet toch eens gebeuren zo na 3 weken! Wat een zooi was het zeg, is een gelukkig want nu weet ik tenminste dat ik het thuis ook wat minder vaak doen kan!
Aangezien het weer goed was, zag ik het wel zitten om nog iets te doen ’s middags. Gelukkig Holger en Stefan ook zodat we met zijn 3en, met open dak in de auto richting Neuchatel gegaan zijn. Ben ook weer helemaal doorgewaaid, hoor!
Neuchatel was wel mooi, een leuke altstad en ook wel groot. Helaas was het zondag, dus winkelen konden we niet. Wel windowshopping! Weten we waar we de volgende keer zijn moeten.
Snel nog ff rennen toen we thuis waren, om die conditie op peil te houden. Het is hier nog steeds erg zwaar!!
’s Avonds aten ze op verdieping G Crêpes. Ze hebben de keuken daar helemaal gezellig gemaakt en vandaag zouden ze dan sowieso samen eten. Aangezien ik niet zo’n fan ben van crêpes, was het voor mij ff twijfelen, maar als de andere keus is om alleen iets te maken, vergaat me al snel de zin. Dus op weg daar naar toe.
Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Dat waren echt lekkere crepes. Niet zo zoet zoals bij ons, maar echt hartig met tomaten, champignons, paprika’s en kaas. Dat ging er wel in! In totaal waren we met 13 man, echt super gezellig! Dat moet ik vaker doen!