dag 25
Door: Danielle
Blijf op de hoogte en volg Danielle
28 Augustus 2006 | Zwitserland, Biel
Vandaag was weer een begeleidster van mij terug. Dus begon het echte werk. De beoordelingssituaties voor deze week zijn ingepland. Ben benieuwd, zullen toch eens moeten beginnen.
’s Avonds ben ik opnieuw gaan rennen, pas om 8 uur, weer samen het Holger. En dat heb ik geweten. Hij heeft zich volgens mij als doel gesteld om mijn conditie flink op peil te brengen. Hij stelde de doelen, die ik natuurlijk wilde behalen. Dus na 50 minuten berg op en af met maar 3 keer een korte pause, was ik wel helemaal op toen ik terug kwam. Ik denk dat ik het morgen wel zal voelen.