07.09.2006: - Reisverslag uit Biel, Zwitserland van Danielle Berghmans - WaarBenJij.nu 07.09.2006: - Reisverslag uit Biel, Zwitserland van Danielle Berghmans - WaarBenJij.nu

07.09.2006:

Door: Danielle

Blijf op de hoogte en volg Danielle

07 September 2006 | Zwitserland, Biel

Vandaag mijn eerste mobilisatie van een patiënt uit bed en lopen in het Frans gedaan. Geweldig!! Maar had weinig keus. En het is gelukt, dus daar ben ik dan ook wel weer blij om!
’s Avonds naar de stad geweest. Ik had toch echt nog wel wat van truien nodig, dus die heb ik gekocht.
Daarna weer samen gekookt, en uiteindelijk uit half 11 aan de tafel gezeten.

• 08 September 2006 - 20:11

Loes:

nou danielleke als ik op je site lees hoe jouw dagindeling eruit ziet vraag ik me af hoe dat voor je is om straks hier weer in Maastricht te zijn. Alleen nog maar wat aan je scriptie werken zal dan toch wel heel saai zijn. Maar ja jouw kennende zal je niet stil zitten. Ik hoop dat we binnenkort toch nog naar je toe kunnen komen om te ervaren hoe het daar bij jou is in der Schweiz. Veel plezier dit weekend. Kusjes mam

• 11 September 2006 - 10:18

Suus:

höb efe pauze op m'n stage dus...effe checkuh wie ut met us danielleke is. De zals francois wel enorm missuh mèr zoe te lezuh red se d'ch prima. bin gruuts op d'ch.Doan ut d'ch neet noa en veural neet unne patiënt in ut Frans! Chapeau!! amuzeer d'ch nog !!
    Bin trouwens wel erug jeloes op ut zwummuh in un meer:(
    dikke poen Suuske