08.09.2006
Door: Danielle
Blijf op de hoogte en volg Danielle
11 September 2006 | Zwitserland, Biel
Vrijdag, eigenlijk zouden mijn ouders vandaag op weg zijn naar mij. Maar helaas, dat gaat niet door. Van te voren zag ik dan toch eigenlijk ook wel tegen dit weekend op. Helemaal leeg, geen plannen. Maar sinds ik al gepland heb om morgen naar Europa Park te gaan gaat het al beter.
Vandaag was het weer een drukke dag op het werk, aangezien er nog mensen ziek zijn en er ook vele vakantie hebben in september. Dat zal dus ook wel zo blijven.
Na het werk ben ik bij Katha langs gegaan om te vragen wat zij die avond deden. Zij zit ook op etage G en met haar ga ik morgen ook naar Europa Park. Samen zijn we toen de stad ingegaan, en hebben we daar wat gedronken.
Toen we thuis kwamen, hebben we dan met Michael en Gera samen gegeten. Ook zij gaan morgen mee. Al snel kwamen we tot de conclusie dat we zondag naar Thun zouden gaan. En verder deze week of volgende week naar de IKEA! Heerlijk!
Naar het heerlijke eten, ik zal er foto’s van sturen, want het eten op G is altijd zo goed verzorgt en goed de tafel gedekt, men doet echt zijn best, wilde ik nog wat thee drinken aangezien ik last heb van mijn keel en flink aan het hoesten ben. Alleen kreeg ik het kokende water over mijn handen. Dus toen met water en ijs aan de gang. Buiten zouden we gaan zitten,om nog een waterpijp te roken. Daar zat ik dan, thee voor mijn keel, ijs in mijn ene hand en de waterpijp in de andere. Wat een gezicht!
Laat heb ik het niet gemaakt, aangezien we om 7 uur vertrekken!!
Laat heb ik het niet gemaakt, aangezien we om 7 uur vertrekken!!